Cum nu vii tu Ţepeş doamne…

Posted: 5 Decembrie 2009 in Politikon
Etichete:, , ,

O sa votez pe 6 decembrie.

O sa aleg, cum am facut-o si alta data, intre doua rele. Intre doi papitoi care nu ma reprezinta. Dupa aceea, 5 ani voi vedea cum cei din jurul meu il va injura pe papitoiul sef. Fara sa mai faca altceva.

Voi vota dar vreau sa ma delimitez de tot circul din jur si de asumarea luptei anti-comuniste de 2 tabere de comunisti. Iar pentru voi, cei slabi de inger, care cred in faptul ca cele doua tabere ar fi altceva decat o mare familie fericita, un singur mesaj: DESTEPTAREA!

Un text cu care sunt de acord si pe care il sustin:

Delimitare
Stim ca vocea noastra este acoperita (premeditat) de tacere sau zgomot, mai ales in aceasta perioada in care se incearca confiscarea cauzei anticomuniste, de catre una sau alta din taberele desprinse din FSN ce-si disputa puterea. Dar chiar daca prezenta delimitare nu va avea audienta necesara, vrem sa se consemneze ca nu am cazut in capcana „anticomunismului” simulat de aripa Basescu si nici in aceea a „reconcilierii” propovaduita de aripa Geoana. Vrem sa se stie ca steagul luptei pentru adevar si justitie, arborat azi de factiunile FSN concurente nu este smuls din miinile noastre, ci este confectionat prin diversiuni intretinute mediatic. Sa amintim fratilor nostri ca noi nu am facut si nu vom face niciodata astfel de compromisuri.

Am sesizat intii incercarea de confisacare a anticomunismului de catre aripa Basescu (cu Tismaneanu si Iliesiu virf de lance) si am reactionat ferm (vezi Apelul, comunicatele si activitatea Comitetului de Reprezentare a Victimelor Comunismului, prezentate la http://www.procesulcomunismului.com). Urmarea manevrei a confirmat temerile noastre: Tismanenii, sustinuti de „disidentii de catifea” s-au instalat tot mai adinc in fotoliul „condamnarii comunismului”, incercind apoi sa acapareze si lupta pentru incriminarea Contrarevolutiei din 1990 – in numele sprijinirii actiunilor lui Doru Maries, care a facut presiuni pentru inaintarea anchetelor de la procuratura. Dar acesta a fost doar spectacolul manipulator. In acest timp, tovarasul celor care au distrus Romania inainte si dupa 1990, presedintele Basescu, condamnind demagogic comunismul si amortind vigilenta celor usor manipulabili, a facut tot ce a putut pentru a paraliza anchetele de la procuratura militara
si a evita inculparea vechilor sai parteneri (incepind cu Ion Iliescu si Petre Roman). Stiind bine ce a facut Basescu pentru a-si proteja „adversarii” de azi (complicii de ieri) am asistat stupefiati la inselatoria prin care securitatea „de dreapta” incearca sa obtina legitimitate „justitiara”, profitind de dezinformare.

Aceasta nu inseamna insa ca securitatea de stinga, grupata in „alternativa” Geoana, poate fi sustinuta, de adevaratii justitiari anticomunisti. Nu exista nici un temei pentru a cersi adevar si dreptate de la cei care au amplificat cura comunista de distrugere a constiintelor, pentru a se apara de justitie si a se imbogati – distrugind economia Romaniei si aruncind in mizerie materiala si morala poporul roman. Cu cine s-a facut pact la Timisoara, cu cei care ar trebui judecati pentru protejarea autorilor genocidului? Nimeni nu are mandat din partea adevaratei rezistente, sa cada la pace cu oamenii lui Ion Iliescu – criminalul cel mai distructiv din istoria contemporana a Romaniei. Nu e nimic de „reconciliat”, doar delicte grave de judecat, pedepsit si reparat. Denuntam deci odioasa invitatie, tipic comunista, de a slavi amintirea eroilor, recunoscindu-se „unele greseli”, promitindu-se „cainta”, dar lasindu-i pe criminali sa prospere, fructificindu-si
prada. O fi facind acest compromis citeva foste victime care si-au pierdut reperele, sau unii „dizidenti” rataciti in cautare de capital civic – dar nu vrem ca tinara generatie sa ne creada complici si pe noi la aceasta farsa.

Nu va lasati inselati: eroii pentru care tinerii au iesit in strada in 1990 nu s-au impacat cu calaii lor, totul este o facatura josnica. Nu pentru infratirea (reconcilierea) cu aripa FSN1 (PSD-PNL) s-au indurat chinurile din puscarii , s-a rezistat in munti, s-a iesit in decembrie, s-a facut mitingul din Piata Universitatii. Si nici pentru ca aripa FSN2 (PD) sa preia steagul luptei pentru Adevar si Dreptate. Denuntam ferm farsa in care e impotmolita lupta pentru emanacipare si ne angajam sa aparam mai departe demnitatea si discernamintul constiintei romanesti libere. Nu e vorba aici de obtiuni electorale. Nu avem ce sustine si ce alege – peste citeva zile. Pseudo-reconcilierea si pseudo-justitia ne sint la fel de odioase. Vom putea vota liber doar cind va apare (depasind boicotul mafiei care controleaza media) o formatiune (un curent) care sa reprezinte cauza eliberarii Romaniei de banda parazita care i-a uzurpat institutiile.

Pina atunci ne declaram, in continuare, ireductibil, impotriva infratirii iluzorii dintre victima batjocorita si calaul imbogatit.

In numele Comitetului de Reprezentare a Victimelor Comunismului
Ioan Rosca, 3 decembrie 2009, purtator de cuvint

Lista semnaturilor:
Gavril Vatamaniuc, fost detinut politic, organizator al rezistentei din muntii Bucovinei, Frasin

Anunțuri
Comentarii
 1. Stefan spune:

  oky, dar nu ne-ai zis pe cine votezi pân la urmă 🙂

  ps. nimerită a treia etichetă =))

 2. iphoneklone spune:

  Subsemnez si eu, dar oricum ma duc la vot num trebuie sa stam acasa !

 3. Sergiu spune:

  ..si tu ti-ai bagat blog! Bravo!!! felicitari! Sa ai inspiratie si multi cititori care sa te critice, pentru ca asta inseamna ca oamenii sunt receptivi la ceea ce scrii tu!
  ..despre alegeri…as merge si eu, daca as putea 😦 Dar asa imi ramane sa sper ca mane Romania va alege raul cel mai mic 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s