Ăştia sunt bandiţi!

Posted: 23 august 2010 in Politikon
Etichete:, , , , , , , , , ,

e titlul melodiei prietenului Nimeni Altu’ şi un dicton cu care putem cataloga lejer actuala noastră clasă politică

Frate frate, dar brânza…
Pentru că vă spuneam recent despre Departamentul pentru Românii de Pretutindeni şi cîştigătorii concursului „De ce iubesc România”, iată că aceştia odată ce au ajuns la Sulina, au trebuit să fie martori la o deşănţată campanie pro-PDL, în localitate fiind adus de peste mări şi ţări „măreţul” deputat William Brânză, pentru a le da „o mică atenţie” cu trandafirul portocaliu pe ea:

Mă mândresc că SÂNT român, cu cine o fi făcut oare micuţul William orele de limba română, asta înainte de a ajunge deputat în Parlamentul României.
Publicitate politică cu auditoriu adus din banii statului, fără nici cea mai mică grijă la faptul că aceşti tineri români vor repeta greşelile văzute la politicienii aduşi să servească ca şi model.
Imagini filmate şi montate de Radu Croitoru, de la InfoStrăşeni/Curaj.TV, subiect preluat şi de Mircea Badea pentru În gura presei.

Remorca cu boi
La alt cap de fir, tot la Sulina, nimeni altu’ decât tineretul cel mai iubitor de Ceche Vara din ţară, adică tineretul micuţului Titulescu, Victoraş Ponta, erau debarcaţi pe plajă dintr-o remorcă. Să tot fi adus acel tractor, în mai multe tranşe, vreo 200 de capite.

Băeţii nu mai sunt la guvernare momentan, dat totuşi ştiu că ne place moca…M-am întâlnit pe acolo cu un coleg de-al meu de la masterat, Daniel Grozavu, care a început să-mi povestească foarte plastic de ce cobora şi el din remorcă, deşi nu are nici în clin nici în mânecă cu partidul cu cei 3 trandafiri: varianta scurtă e că transportul a fost gratis şi în România e sărăcie.

Credeam că măcar la Sulina, în punctul cel mai estic în care am ajuns din România mai scap de dracii ăştia din politică. Uite că nu prea am reuşit. Ce ne facem, neamule?

Reclame
Comentarii
 1. fanel spune:

  Cicalacachicicea William Branza in campanie electorala imbracat ca un ultim manelist infect.

 2. Dan Tanasa spune:

  Cat de infect poate fi Branza asta! Abia astept sa vina campania electorala sa vedem ce va face atunci manelistul asta jegos!

 3. dadatroll spune:

  Exact asta vroiam sa spun si eu

 4. […] mai zis și George, mai zic și eu. Am fost într-o excursie organizată de DRP al Guvernului României. Cică trebuia […]

 5. wwaler spune:

  George ,era o poza mai buna cu astia de la PSD in remorca 😛
  Cica au venit sa faca curat,pe plaja din SULINA,desi au facut mai mult gunoi,ei totusi nu si-au dat seama ca sunt din GALATI )))) poate au socotit ca ar trebui sa faca „curat” ca la ei acas ))

 6. Vodă Daniel spune:

  George nu trebuie să fii atât de categoric vis-a-vis de darurile ORANJ oferite de parlamentar, până la urmă fiecare din sală putea să aleagă să ia sau să nu ia acel rucsac. În plus momentele de campanie electorală au adus un iz umoristic în şcoala de vară, iar nouă românilor ne place să râdem. Personal nu m-a deranjat, poate că nu sunt contribuabil român 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s