Aista-i liderul grupului… Noii Golani

Posted: 8 Iunie 2011 in Basarabia mon amour
Etichete:, , , ,

Profit de faptul că e la mine acasă Eugen Rusu, prietenul alături de care am fost arestat la Chișinău în martie 2009 pentru a vă arăta discursul lui Valentin Dediu, director adjunct al SIS (Serviciul de Informații și Securitate) în Parlamentul republicii Ribbentrop-Molotov pe 14 aprilie 2011:

Deci mulțumesc domnule director, promit că nu mai fac comemorări ale zilei de 27 martie data viitoare când vin comuniștii la putere și vă rog să nu-mi scădeți nota la purtare!

Oricum, pas mare să aud așa discurs oficial legat de persoana mea, uite că lucrurile se mai schimbă în viața asta și puțină dreptate se face. Eugen a venit la mine pentru a-și lua certificatul de naștere românesc….

Anunțuri
Comentarii
  1. Dan Nicu spune:

    Bine că măcar în ceasul al 14-lea factorii de decizie din R. Moldova dau seamă pentru persecutarea tinerilor în 2008-2009. Sper să nu mai avem niciodată nenorocul.

    Dumnezeu îi vede pe toţi.

  2. Roxolanu spune:

    Am inteles ca unionistii si cei cu vederi europene au fost/sunt sub control operativ. Ma intreb retoric, oare organizatiile pro-rusesti sau fac jocurile anumitor forte de la Est, nu sunt si ele monitorizate?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s