Lumea spune să te vinzi, gustul banilor să-l simți

Posted: 31 Iulie 2011 in Basarabia mon amour
Etichete:, , , , , , , ,

Doi tineri îndrăgostiţi, Diana şi David (Demi Moore şi Woody Harrelson), căsătoriţi recent, au probleme financiare datorită recesiunii, fiind în pericol să piardă toţi banii pe care îi deţin. Cei doi decid să meargă la Las Vegas, pentru a încerca să câştige suma de care au nevoie pentru a-şi duce visul la bun sfârşit: construirea unei case.
După ce pierd tot ce au, un multi-milionar excentric (Robert Redford) le oferă un milion de dolari pentru o noapte cu Diana. Deşi amândoi sunt de acord că aceasta ar putea fi o ieşire din dilema lor financiară, propunerea le ameninţă relaţia.

De filmul Propunere indecentă mi-am adus aminte când am aflat prima oară că Moscova a dat un milion de euro pentru toată campania moldovenii.md, la care au participat diferiți fomiști, basarabeni la origine, chiar dacă acum stau la Chișinău sau la Cluj. Divide et impera își are actualitatea în anul 2011 în Republica Moldova prin încercarea unor rusnaci și a unor flămânzi să țină sus steagul unui moldovenism primitiv/rusesc, care nu are nimic de-a face cu tradițiile și obiceiurile moldovenești (deci românești).

Dan Nicu a încercat pe VoxPublica să le explice frumos unor astfel de mancurți („diminutiv” folosit de basarabeni care a început să-mi fie tare drag) de ce el e român din Basarabia. Eu nu mă obosesc, sunt foarte fericit că niște abțibilde cu mesajul AICI e ROMÂNIA îi fac să înnebunească pe unii. Omul de grotă trebuie să ne arate de ce e în stare, să-l putem aprecia la justa lui valoare. Pentru că numai niște oameni de grotă pot fi aceia care spun că sunt moldoveni dar urăsc România.

Mulțumesc încă odată oamenilor care au susținut ideea realizării abțibildurilor și celor care le-au lipit/le vor lipi de acum încolo.

Ne luptăm de unii singuri cu o armată roșie care tocmai a mai dat un milion de euro să ne îndoctrineze. Și l-a dat degeaba, voi faceți cât toate  rublele lor. Voi nu vă vindeți soția pentru o casă mai bună. Și nici neamul. Iar cât timp veți exista, BASARABIA e ROMÂNIA!

Pentru românii din Țară, descoperiți cine a fost Nicolae Sulac:

¤ articol despre cetăţenii Nicolae Pascaru, Leva Nicu, Dumitru Chitoroagă şi alâii de teapa lor.

Anunțuri
Comentarii
  1. Dan Nicu spune:

    Mulţumesc pentru susţinere.

    Noi trebuie să fim mai uniţi decât Ei.

    Acum sau niciodată.

  2. Daniel Aramă spune:

    Marele Maestru-„Nicolae Sulac” se credea Român, și nicidecum…Maldavan….sau ceva mai strașnic…. George, mulțumesc pentru articol….Cînd am văzut-Nicolae Sulac….mi s-a topit inima de jale……..Deși, nu l-am cunoscut pe dumnealui, îl respect…..și știu precis….că acolo…Sus……el se roagă Domnului Dumnezeu, ca să nu mai sufere acest popor batjocorit, ci să devină un neam, fără hotare, fără invidie, fără neînțelegeri…..Să fim ceea ce trebuie să fim….Un neam …..ce se mîndresc că-s Români……

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s