Dai în mine, dai în tine, dai în fabrici și uzine

Posted: 10 Martie 2012 in Basarabia mon amour
Etichete:, , , ,

Ca şi Taurii şi, evident, ca şi cei născuţi în semnul Capricornului, beneficiază de stabilitatea şi protecţia unui trigon regal pe semne de pământ, iar prezenţa celor două planete personale, Venus şi Jupiter, în Casa a IX-a, într-o relaţie bună de trigonocraţie cu Martele din Casa lor, Fecioara, Casa I, reprezintă un temei pentru noi să vorbim despre multă stabilitate în idei, în gândire, despre limpezime şi claritate în opţiuni, despre decizii care se iau pe urma unor atente disecări a adevărului, a situaţiei concrete, dar şi a prospecţiunii de viitor.

HOROSCOP URANIA, săptămâna 4-10 martie 2012
:))

Am fost azi la mormântul lui Ion Buzdugan, membru al Sfatului Țării care a proclamat pe 27 martie 1918 unirea Basarabiei cu România. O delegație venită din raionul Edineț, actuala Republica Moldova, a ținut să comemoreze pe poetul basarabean ânmormântat la Bellu. Și ce benefică mi-a fost participarea la acest eveniment pentru a lua decizii de viitor conforme cu prezicerile Uraniei 🙂

De Ion Buzdugan nu auzisem niciodată. A murit în 1967 și mi se pare că e ceva nemaipomenit ca la atâția ani de la moarte, niște necunoscuți să vină să îți evoce personalitatea. Prim-ministrul Mircea Druc a spus că nu e suficient să ne adunăm cu lumânări, trebuie să ținem și idealurile acestor oameni în viață.

Și dacă nu ești o persoană care suferă de grandomanie, să-și dorească statui după moarte, sau nu ți-e neapărat frică că o să mori de foame „pe lumea ailaltă” pentru că nu te pomenește nimeni în biserică, ar trebui să te intereseze ce rămâne din idealul tău.

Lăsați în urma voastră lucruri care nu pot fi distruse. Noi suntem trecători, frumosul din cei care sunt OAMENI nu e.

Anunțuri
Comentarii
  1. Elena spune:

    Foarte cool si tinereascs abordarea posterului cu unirea, vreau sa zic pentru un concept ideologic cultural…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s