Nu o să întreb și eu ca restul bloggerilor, cine e Nicușor Dan? Pot spune că știu cine e: unul de-al nostru care a decis să intre în lupta politică și să candideze ca independent la consiliul și primăria Bucureștiului. Sunt bucuros că pentru prima oară voi vota pentru cineva și nu răul cel mai mic.

L-am cunoscut pe Nicușor în 2006, la primele mitinguri pentru salvarea centrului istoric al Bucureștiului. Nu mi-a luat multsă-l găsesc în unele poze de-atunci(tipul din stânga – miting din noiembrie 2006 cu plecare de la Catedrala Afântul Iosif, pentru cei care mai țin minte):

Anii au trecut, Nicușor a fost mereu acolo, pentru cauză. În 2008 a înființat Asociația Salvați Bucureștiul și s-a bătut în toate modurile posibile cu ciocoii din primării.
La Hala Matche era să ne salte căpitanul Cașcaval Dumitru,  pe amândoi, să ne ducă în dubă pentru „identificare”(video pe youtube – de la minutul 2.20) pentru că un grup de oameni pictau și făceau poze monumentului istoric.

De când și-a început campania am aflat și alte lucruri despre el: că a fost olimpic internațional la matematică, că merge în Vamă, că problemele românilor din jurul granițelor nu-i sunt străine.

A strâns 52 000 de semnături pentru susținerea candidaturii, are nevoie de 230 000 de voturi pentru a ieși primar.

Problema nu se pune în aprecierea șanselor lui Nicușor după sondaje comandate ci în a vedea dacă suntem 230 de mii de oameni în orașul ăsta. Sau suntem înconjurați de votanții acestei pleiade nemaiîntâlnite de circari (Gigi Becali, Sorin Oprescu, Silviu Prigoană, Anghel Iordănescu, Irinel Columbeanu + americanul lui Dan Diaconescu). Dacă nu suntem în stare să dăm un mesaj puternic pe 10 iunie că România mai există, vom continua să fim înconjurați de votanții CanCan-Click-OTV.

Hai să vedem câți suntem și continuăm de acolo.

Reclame
Comentarii
  1. Dan Petre spune:

    Multumesc mult, George, pentru comentariul pus pe blogul meu: aprecierea ta ma onoreaza – stiu cate faci tu pentru idealul Unirii („Basarabia – Pamant romanesc” este scris pe tot teritoriul tarii: de la Cazane la Sf. Gheorghe Delta, de la Baia Mare la Girugiu), stiu cate faci pt. memoria celor ucisi in Revolutie si Mineriade (felicitari pt. insomniile provocate in diverse ocazii criminalului Iliescu)…

    Din pacate, dupa cum ai vazut, bucurestenii au demonstrat inca odata ca experimentul comunist a reusit: au ales ca primar un tupeist agramat, fiu de securist, tovaras de orgii cu Nicu Ceausescu, un golan cu apucaturi de fante de cartier… Atata putem!
    TRIST.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s