Sergiu Rizea, acest golan

Posted: 14 iunie 2012 in Golaniada
Etichete:,


Pe Sergiu Rizea îl urăsc și vrea să i-o zic și public.
Nu știu dacă voi îl cunoașteți pe omul ăsta. E din Sibiu, are 26 de ani, vreo sută de kile și un suflet la fel de mare. Noi îi zicem tata-urs.

Îl urăsc pentru că nu e ca restul. Nu renunță, nu trage țepe, nu promite ceva și nu face.
Lucrul ăsta pentru mine e derutant și mă pune mereu în dilemă: când cred că toată lumea e la fel și nu trebuie să mă încred în ei și să-mi fac planurile pornind de la premiza asta, apare un Sergiu Rizea din ăsta care te bulversează. Când văd că toți sunt cu moda și nu înțeleg un mod de viață, Rizea spune că e fericit să ne cunoască. Când ești mai supărat, vine Sergiu să spună o glumă, să te îmbărbăteze.

Dacă acuma nu sunt într-o țară europeană, încercând să găsesc alt rost la viață decât cel pe care îl înțeleg acum, Sergiu cu siguranță este vinovat.

Și mai are el multe lucruri pentru care să fie învinovățit. Când era 27 martie 2009, era în vama Albița. După un drum de 15 ore de la Sibiu, vameșii îl căutau de drapele tricolore și îl puneau să facă cale întoarsă, pentru că românii nu sunt bine veniți în ținutului țarului Voronin, Sergiu mă suna și-mi spunea ce ciudă îi e că nu l-a lăsat și că oamenii din autocar erau buni cu el. Nu-l cunoșteam atunci, nu-l cunosc suficient nici acum dar sunt bucuros că l-am cunoscut până acum.

Reclame
Comentarii
  1. Adrian Sud Sibiu spune:

    Sergiu e un om extraodinar. Am numai 16 ani si am multe de invatat de la el. Am invatat ca cel mai important e sa ai demnitate. Respect Sergiu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s