Am scăpat de Băsescu. Dar, pentru Dumnezeu, nu trebuie Becali la pachet

Posted: 10 decembrie 2012 in Campania electorala
Etichete:, ,

Din cauza campaniei electorale nu am putut scrie opinii personale legate de cursa electorală. Dar mă cam mâncau degetele….

Gata!

Capitolul Băsescu din viața noastră a fost depășit. Dacă nici după ianuarie sau mai nu a înțeles: ROMÂNIA TE URĂȘTE!

Problema e că ne-a costat cam scump, vreo sută și ceva de parlamentari în plus și rușini naționale de genul Becali câștigător cu 65% din voturi.  Noi când urâm, urâm…

Pentru că vine Crăciunul, dictonul pentru peste 3-4 ani va fi: Altul mai gras, pe-ăsta l-am ras.

 

Reclame
Comentarii
 1. Doru spune:

  Românii nu-l urăsc pe Băsescu și au arătat-o în 4 rânduri: 2 alegeri și 2 referendumuri. Amu` mai schimbă și tu de pe antene, poate ți se mai înmoaie ura, și-ți mai amintești că nu făceai politică tu, că Băsescu n-a fost pe lista candidaților luna asta și că-n ianuarie o fost circ și tineri manipulați. Cu prietenie.

 2. AndradaDaciana spune:

  Eu cred ca atata timp cat avem un Lazslo Tokes ca reprezentant al Romaniei la UE, si avem un UDMR si un Paszkany in Romania, e nevoie de mai multi Becali ca sa tina balanta dreapta 😉

 3. nicu spune:

  … Ne pare rău că aud o asemenea afirmație alogică și cu tentă bolșevică. Pentru că, așa cum este, cu rele și cu bune, acest Băsescu e unicul lider politic din România, care ține cârma țării pe un făgaș european, datorită imaginii și principiilor lui România mai are (încă) o imagine decentă în lumea mare și civilizată… Ș-apoi, măi copii, când dărâmați ceva, OBLIGATORIU, pregătiți sau măcar propuneți în loc altceva mai bun. Altfel, e ca în spusa românească: taie tot și scrie o P…ă Nu cred, că asta vrem.

 4. Adrian spune:

  Pe Basescu nu il prea urasc romanii cum spui tu. Da, il uraste una sau alta televiziune ca nu le-a facut pe plac unuia si altuia. Dar Basescu, in parerea mea, e cel mai bun lider roman de la Revolutia furata din ’89 incoace.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s